hits

2016 <3Savner Tyrkia, har så lyst tilbake! Vi var endelig hele familien min samlet på ferie igjen som er mange år siden sist. E å mamma dro ei uke i forveien før pappa og broren min kom. Vi storkoste oss, gikk ut å spiste, dro hjem litt tidlig så Theodor fikk legge se :) Theodor elsker og være der for da får han gå med lite klær, bade hele tiden og vi har ingenting og stresse for det er endelig ferie !

I år har jeg ikke noen plan om å dra til Tyrkia på ferie, jeg var der en liten tur tidligere i år og synes det holdt så langt . Kan hende vi ombestemmer oss ! Når pappa og min bror kom var det liv og røre. Theodor sparket fotball på verandaen og da sier det se sjøl at ballen for ned i hagen 2 etasjer lenger ned. Theodor (sønnen min) fikk se også bil , en svart mercedes siden han blei 2 år når vi var på ferie :D Takk for at dere tok en titt :D

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

marthealexandersen

marthealexandersen

24, Ålesund

Født og oppvokst i joviale Ålesund, men nå flyttet til Vigra for ca 5 år siden. Elsker alle dyr både store og små. Digger og gå eventyr turer med hundene mine ! Velkommen til bloggen min!

Kategorier

Arkiv